Studio van Menno

Sinds 2009 is Menno van der Geugten(34) actief als cultureel maatschappelijk ondernemer. Menno studeerde Kunst Cultuur en Media in Utrecht en Culturele Maatschappelijke Vorming in Amsterdam.

Als jeugdwerker was Menno ruim 10 jaar actief voor diverse welzijnsorganisaties en opdrachtgevers. Sinds 2018 is Menno vooral actief voor bewonersorganisaties en lokale overheden. Het ondersteunen, adviseren en coachen van bewoners geeft veel voldoening en energie.

Vanaf 2015 tot 2019 was Menno als ZZP-er actief waarvan diverse opdrachten hieronder staan beschreven. Vanaf de zomer zal ik weer actief aan de slag gaan met diverse projecten en initiatieven en daarnaast invallen hopelijk als speeltuinmedewerker bij diverse speeltuinen in Utrecht.

Vanuit de Studio van Menno hoopt Menno binnen 2 jaar zelf media te kunnen produceren en daarnaast een opname faciliteit te hebben ten behoeve van opnemen van drums en percussie , podcasts, streams zoals radio en online video's.  Streven is om begin 2022 de Studio van Menno gereed te hebben.

 

Start a new project.

  • Fuse Industries
  • 123 Main Street
  • Anytown 12345
  • United States
  • M: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.