Projectenbureau Menno van der Geugten

Tijdelijke website tot 1 juni 2021

 

 

 Welkom op de website van cultureel maatschappelijke ondernemer Menno van der Geugten.


Tot 1 juni 2021 heb ik een tijdelijke website. 

Op deze website staat mijn contact info en algemene voorwaarden. 

Ook zet ik praktische info neer voor opdrachtgevers of mensen die willen weten wat ik doe nu.

Naast eigen activiteiten ben ik sinds 2016 werkzaam bij Kinderopvang organisatie Ludens. In 2021 bereid ik mijn werkzaamheden bij Ludens verder uit en werk ik 1 tot 2 dagen per week nog voor mijzelf(weekenden/ochtenden). 

Wilt u contact met mij.


Menno van der Geugten

IJsselsteinlaan 6-2

3525EW Utrecht


06-53-36-84-01

info@mennovandergeugten.nlOp al mijn activiteiten per 1-12-2020 zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing

 


Sinds 2017 zijn we actief in Utrechtse Speeltuinen. Tot najaar 2022 blijven we dit doen. We hebben daarom een folder gemaakt waarin we uitleggen wat we voor Utrechtse speeltuinorganisaties kunnen betekenen. Hieronder de folder.