Vanaf 1 september 2020 weer actief aan de slag

Het is begin juli 2020 als ik langzaam weer mijn werkzaamheden op pak.  Waar voor de meeste Corona een grote rol heeft gespeeld in het afgelopen half jaar kwam daar persoonlijk voor mij nog van alles bij. En tja een pittige privé leven leidt ook automatisch tot minder energie voor ZZP werk. Maar ik ben terug en hoe. Met nog meer energie, ideeën en vooral het enthousiasme wat mensen van mij kunnen verwachten.  Maar ook realiseer ik me dat het schooljaar 2020-2021 nu eindelijk de kans geeft om die mooie combi verder te gaan uitbouwen. BSO werk bij Ludens combineren met mijn eigen bedrijf.

 

 Ik kijk er dan ook naar uit om na de zomer weer aan de slag te gaan met mooie initiatieven en projecten. Zo is mijn website www.jeugdmedia.net begin augustus 2020 klaar zodat iedereen die iets wilt met Media mij weer kan vinden. En in de zomer werk ik gewoon door voor alle speeltuinen in Utrecht die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken(inval, advies, projecten, workshops). 

Het beloofd een mooie zomer te worden waar ik hopelijk met veel plezier op terug kijk.

Kijk naar terug maar kijk vooruit. Dromen, durven, Doen!

Ik wens iedereen een fijne zomer toe in eigen land.

Menno van der Geugten

9 juli 2020