Freelance Mediamaker

Sinds 2004 ben ik al bezig met Media. Na mijn studie Kunst, cultuur en Media loopt media als een leidraad door mijn leven heen. In het najaar van 2020  zet ik de stap verder als professioneel freelance mediamaker. Een spannende stap maar wel een waar ik mijn droom en passie volg. Ik ben inmiddels 34 en het is nu of nooit om iets te doen met mijn passie. Media maken en daarvan deels mijn beroep van maken. Door als freelancer aan de slag te gaan en mijn hart te volgen gecombineerd met een mooie baan als BSO Meester.

Ik ben in te huren als: Podcastmaker, Radiopresentator/DJ, editor, videomaker of te wel freelance Mediamaker
Ik kan werken met  met: OmniPlayer – Adobe Premiere Pro, en Premiere Elements, Audicity en diverse andere software voor audio en video. Ik sta daarbij open om te leren, te ervaren en vooral te groeien.

Schiet kiekjes en film met: Canon spiegelreflex en Semi pro camera. Type op aanvraag.

Zoals elke mediamaker heb ik ervaring opgedaan door vooral veel uren met media bezig te zijn. filmpjes, podcast maken, en radio. Bij de lokale omroep RTV9 heb ik 2,5 jaar het programma Radio EL Mundo gemaakt en later ook opgezet als website voor wereldburgers met live internet radio vanaf locatie. Een leuke passie/hobby waar ik veel van heb geleerd.

Met professioneel radio ben ik in aanraking gekomen door 50 jaar 3FM Kids Radio workshops en het realiseren van professioneel radiostudio vor en basisschool in Tilburg(OMNI Player). In 2021 zal ik diverse cursussen volgen en me verder bijscholen en ontwikkelen om zo bij te blijven op het gebied van media en software die gebruikt word. Intussen zit ik niet stil en maak ik op eigen initiatief twee podcast/youtube programma's. Je vind ze onder mijn popje freelance media.

Ben je een omroep, radiozender, bedrijf of organisatie en heb je interesse in mij. Neem dan contact met mij op en ik kom graag langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.